fbpx

COPYWRITER

Copywriter?

Tekstforfatning og gode gennemarbejdede tekster er en meget vigtig del af en hjemmeside. Det er ligeledes vigtigt i forhold til en blog, Facebook virksomheds-side, Instagram samt fx SEO-tekster i forhold til markedsføring af en hjemmeside. Tekster skal være relevante, forståelige, troværdige, informative og præcise, dette er vigtigt for at det fungerer online og giver mening for modtageren.
En copywriter skal derfor have en bred vifte af viden indenfor mange forskellige områder for at kunne skrive præcise og relevante tekster til et givent emne, således det opfylder kravene for indholdet af en optimal tekst. Fx skal teksterne ramme og rykke modtageren, ellers er det spildte ord.

Copywriting hos Web Design Service

Hos Web Design Service hjælper vi dig med at få styr på dine tekster og budskaber. Vores dygtige retorikere som er tekstforfattere, tekstrådgivere og korrekturlæsere er super skarpe til at opdatere gamle tekster eller skrive nyt indhold til din hjemmesiden eller til fx sociale medier.
Copy writers hos Web Design Service er drevet af en umættelig trang til at skabe og skrive. De sætter en ære i og hjælpe brands og virksomheder med at skabe relevant og involverende storytelling mellem brand og forbruger.

Det handler særligt om værdien af autentisk og relevant kommunikation, hvis du vil nå helt ind til din målgruppe og skabe langvarige relationer. Kommunikation bliver først rigtig effektfuld, når man taler/skriver fra hjertet.

WEB DESIGN COPYWRITING

SERVICES

Blog Content

Enkelte eller løbende skive opgaver til indhold til din blog. Vi forfatter tekster der opfylder relevant indhold ud fra dine ønsker og behov.

Website Content

Skal I have opdateret gamle tekster eller skrevet nyt indhold til hjemmesiden, har vi en copywriter til formålet.

Social Media Content

Vi har kompetencerne til at formidle jeres skriftlige tone og udtryk og få jeres virksomheds unikke budskaber igennem via de sociale medier.

Presentation Content

Indhold til et foredrag/workshop, PR, produkt eller salgs-tekster. Vi er eksperter i at skabe tekster, hvor de skaber et skriftligt udtryk.

Google SEO Content

Vores Copywritere hjælpe med at forfatte specifikke og præcise SEO venlig content på din hjemmeside, så din virksomhed bliver synlig på Google.

Tekstrådgivning

Vi hjælpe jer med at få tekster formidlet og optimeret sprogligt, grammatisk og opbygningsmæssigt.

Vi tilbyder tekstproduktion til :

al slags skrivearbejde såsom hjemmeside, produkttekster, salgstekster, tekst til Facebook og blog, informationsbreve mm.

Social Media Content

Presentation Content

Google SEO Content

Website Content

Blog Content

Tekstrådgivning

Diverse Content

Deliverables

Hos Web Design Service har vores copywritere mange års erfaring med branding og positionering gennem udvikling og eksekvering af strategisk og kreativ kommunikation på tværs af medier. Hos os får du engagerede og erfarne retorikere fast knyttet til opgaven. I får formet og formidlet jeres budskaber og tekster mere klart, målrettet og overbevisende, lige meget om det er en enkelt skriveopgave eller det er faste og løbende skriveopgaver.

Lad os hjælpe dig med

dit projekt

Opgaver vi har Løst

We are building bridges in web technology in order to connect the client’s goal to reality

Kontakt Os